darr ditt torraste sk�mt poster

Berätta ditt torraste/roligaste skämt. Varje vardag väljer en jury från Wilfa Sverige ut dagens roligaste skämt bland de mest gillade/delade på tävlingssiten – och publicerar det här på kampanjsidan och på Wilfas Facebooksida. Vi kommer självklart även att kontakta vinnaren på e-post, så att vi kan få rätt adress att skicka vinsterna till – så se till att du registrerar en korrekt e-postadress.

Tävlingen pågår mellan 23 januari - 17 februari. Grand Finale-vinnaren koras veckan efter sista tävlingsdagen och meddelas dels via e-post, dels här på tävlingssidan, liksom på Wilfa Sveriges Facebook-sida.

Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Juryn består av representanter från Wilfa. Juryns beslut kan ej överklagas.

Praktiskt

1) Skriv ditt skämt i tävlingsrutan på startsidan. Klicka ”Skicka”.

2) Fyll i namn och kontaktuppgifter på sidan som kommer upp efter det.

Alla bidrag kontrolleras av ett tävlingsråd innan de godkänns och läggs ut på tävlingssidan. Vi förväntar oss ett anständigt innehåll och ber dig att avstå från diskriminering och stötande, kränkande, rasistiskt, sexistiskt och homofobiskt språkbruk/innehåll.

3) Så fort tävlingsrådet godkänt ditt skämt lägger vi ut skämtet på tävlingssidan och informerar dig via e-post med ett bekräftelsemail.

4) Dela ditt skämt på Facebook eller Twitter (frivilligt). Få folk att like:a ditt skämt, så att du hamnar högt upp på shortlisten.

5) Varje kväll väljer juryn ut dagens vinnare och meddelar dagen därpå på Facebook och på tävlingssite. Vi kontaktar även vinnarna via e-post. 

 

Bild av Svart Precision 

 

Du kanske behöver en luftfuktare?

  • Har du torr luft hemma så avdunstar hudens naturliga fuktighet snabbare och torkar ut slemhinnorna. 

  • Det kan ge irriterade ögon och ökad infektions- och förkylningsrisk. Det kan också förvärra befintliga astmasymptom.

  • Med våra luftfuktare kan du enkelt undanröja eventuella problem som kan uppstå.

Vinnare

wilfa-tag

Bidrag

Visa fler ...

Bidrag

X

, 28 January 2020

Kampanj

Kanonerbjudande på luftfuktare!

Just nu har vi kampanj på våra effektiva luftfuktare. Följ länkarna till våra återförsäljare här nedan och välj den som passar dig bäst.

Luftfuktare?